Sijainti: Thiruvananthapuram, Kerala
Fiilis: Mahantayteinen, pizzainen
Viimeinen Kerala-etappi, Thiruvananthapuram, saavutetiin tanaan. Kaytiin just pizzalla Pizza Cornerissa. Tama intialainen ketjukankkyla teki meihin syvan vaikutuksen paneer tikka -pizzallaan. Intialaisesta ruokakulttuurista mitaan tietamattomille kerrottakoon, etta paneer tikka on napakasti maustettua kotijuustoa. NAM! Vatsa kiittaa. Jostain syysta Pesonen on tuntenut itsensa hieman aliravituksi viime aikoina. Tamanpaivainen ruokavalinta siis sopi hyvin kalorivajareissa olevan matkaajan kuositukseen. Loydettiin tanaan myos kiva supermarketti, johon voi kavella sisaan ja sitten ostaa tavaroita. Ruokaa, karkkia, saippuaa, mita vain mieli halajaa. Tallainen paivittaistavarataivas on taalla kioskien luvatussa maassa todellinen harvinaisuus. Kaupassa olisi ollut myos juustoa, mutta piheyksissamme emme sitten sita ostaneet...se olisi maksanut yli 50 rupiaa viidelta siipaleelta. Melkoista ryostoa.
Ilahtukaapa viimeaikojen tapahtumista kuvien valityksella:
|
Vuokrapyoran tuunausta Kochissa |
|
Munroe island, Kollam |
|
Kuinka saisin rikki kookospahkinan? |
|
Pohjoinen jyrkanne, Varkala |
|
Tunkeilija-hamiksen viimeiset hetket |
|
Kalakaiffa Stalin |
|
Pesosen kalasaalis |
"Kalakaiffa Stalin" :DDDD Oliko kyse siis miekkosen oikeasta nimestä vaiko ulkonäöstä? Komiat on viikset ainahii.
VastaaPoistaonko tuossa veneen pohjalla Peskin vieheitä vai onko ne kaloja? Kerro, Juha, vinkki mikä viehe syö siellä, niin voi ruveta kattelemaan oikeenlaisia :-)
VastaaPoista