tiistai 21. joulukuuta 2010

Paratiisiin eksyneet

Sijainti: Paradise beach, Gokarna, Karnataka
Fiilis: Primitiivinen, paras.

Koska olemme yllatysten maassa, uuteen paikkaan siirtyminen ei tietenkaan sujunut taysin kiemuroitta. Alkuperainen paamaaramme, Om beach, oli jouluruuhkan vuoksi taynna, joten saimme ohjeen patikoida rinkkoinemme viidakon lapi seuraavalle rannalle... Aurinko oli jo laskemassa, joten suhtauduimme retkeen skeptisesti, mutta lahdimme vasymyksesta ja ahdistuksesta huolimatta matkaan. Kyseessa ei todellakaan ollut mikaan leppoisa pikku paivakavely, vaan jouduimme kiipeilemaan kallionseinamia, kivikoita ja lahes pystysuoria makia. Alla kuohusi meri ja pelotti kylla. Ei kuitenkaan passannut jaada munimaan metsaan, silla pimea oli laskeutumassa ja ilman paivanvaloa tuo matka on takuulla kymmenen kertaa riskaabelimpi kulkea. 
Paasimme kuitenkin just ajoissa perille. Ihana pieni ranta hietikkoineen ja kivikkoineen odotti meita. Meille kavi hyvin nopeasti selvaksi, ettei paikasta loydy tavanomaisin mukavuuksin varustettua rantamokkia. Tarjolla on bambumajoja, joissa ei ole sahkoa eika omia vessoja. Yleiset vessat ovat tyylikasta intialaista mallia, joskin miellyttavampia ja hygieenisempia yleisessa kaytossa kuin lankkaritoiletit. Joo, taalla me nyt ollaan. Kaytossa on rannan ainoa, aurinkopaneelilla toimiva tietokone. Kannykat eivat toimi kunnolla, koska ei ole kenttia. Poispaasy on patikoinnin tai venereissun takana. 
Taalla on tosi idyllista ja alkujarkytyksen jalkeen aletaan nauttia olostamme. Tavattiin taas mukavia tyyppeja ja joulubileet on tiedossa perjantaina. Muutama suomalainen tyyppi aikoo rakentaa kallionkupeeseen saunan. Mielenkiintoista! Palataan asiaan! Ei huolta, taalla onni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti