perjantai 10. joulukuuta 2010

Hui hui hui

Kaikissa reissausoppaissa sanotaan selvästi, että rinkka kannattaa särmätä hyvissä ajoin useita päiviä ennen lähtöä. Tämänkaltaisten viisaiden neuvojen noudattaminen ei liene Iirun ja Pesosen vahvinta osaamisaluetta, ja niin kävi, että rinkat napottavat valmiina vasta nyt - 7 tuntia ennen Oulu-Helsinki Intercity-tsukun lähtöä. Kampsut sopivat aika hyvin yhteen isoon rinkkaan ja päivärinkkaan. Yritimme tosi kovasti jättää pois kaikkea tarpeetonta, mutta lopulta karsittujen kamojen kasassa olivat vain kaksi pientä salmaripulloa, Yatzy-peli ja kuivashampoo. Vau, tulipa rinkkaan väljää...

Lento lähtee sunnuntaiaamuna Helsinki-Vantaalta. Suuntaamme ensin Müncheniin ja sieltä muutaman tunnin odottelun jälkeen kohti Mumbaita... Voi olla, että vaivalla opettelemamme hindifraasi "Thoot mat bolo" tulee heti käyttöön lentokenttäukottajien kanssa. On tärkeää puhua kohteliaasti paikallista kieltä, vaikka sähisisikin "älä kuseta". Toivottavasti hellomistereiden naama venähtää, hah!

Telkusta tulee sopivasti Madventuresin kolmannen kauden "Hindustan", mainiota. Saattavat yöunet jäädä vähiin jännityksen ja aikaisen herätyksen takia. Edes kipakka pakkanen ei paina mieltä, kun mielessä pyörii reissujen reissu. Hymyhän tässä huulille nousee! Ylisiistiä!

1 kommentti:

  1. Ja perillekin ootte päässeet - hienoa! Jään odottelemaan siis päivityksiä tänne.

    VastaaPoista